Renoveringsløsninger fra STEICO

Gamle huse, ny isolering – godt for økonomien og miljøet!

Selv huse fra 1980'erne betragtes som gamle bygninger, fordi de energimæssigt ikke svarer til den nyeste teknologi. Men selv med enkle foranstaltninger kan man spare penge og energi her - især hvad angår den stadigt stigende opvarmning.

Med målrettede foranstaltninger kan de fleste gamle bygninger bringes til et energiniveau, der matcher eller endog overstiger niveauet for nye bygninger. Den rigtige isolering er særlig vigtig - og især med STEICO miljøvenlige produkter.

Renovering - en investering, der betaler sig

Med STEICO systemløsningen får du en meget høj varmelagringsevne og samtidig en lav varmeledeevne. Om vinteren forbliver varmen i huset, og om sommeren er varmen udenfor - takket være de særlige fordele ved at anvende naturlige træfibre. Produkterne har også gode støjdæmpende egenskaber - så god isolering beskytter huset, nerverne og din tegnebog!

Investeringer afskrives normalt på få år. Det er ikke uden grund, at den nuværende tendens i nybyggeri er passivhuse eller lavenergihuse, eller endog positiv energihuse.

En renovering forlænger levetiden for din ejendom, øger videresalgsværdien i lang tid og reducerer brugskosterne væsentligt.

© 2019 STEICO SE