Vores engagement for miljøet

STEICO - miljøvenligt og bæredygtig

STEICO produkter er økologiske på mere end én måde. Effektiv isolering sparer værdifuld energi og reducerer miljøpåvirkningen af energiproduktionen. Tag eksemplet på passive huse, hvor STEICO træfiberisolering er ideel. Flere og flere mennesker er opmærksomme på miljø og bæredygtighed i hverdagen og i deres køb. En meningsfuld holdning, især med byggematerialer, fordi de materialer vi bygger med, påvirker vores trivsel og vores sundhed i årtier.

Med STEICO træfiberisoleringsmaterialer får du et rigtigt stykke natur i og til huset. Træ er af natur et særligt energieffektivt byggemateriale. En massiv bjælke isolerer omkring 10 gange bedre end beton og 350 gange bedre end stål.

STEICO´s træfiberisoleringsmaterialer leverer den ægte maksimale ydeevne. Træfibrene omslutter de mindste luftkamre i isoleringspladerne og sikrer dermed den fremragende isoleringseffekt - ideel til opførelse af moderne energibesparende bygninger eller til renoveringer.

Brug af STEICO produkter bidrager til at reducere drivhuseffekten. Under deres vækst absorberer planter CO2 fra atmosfæren. Således indeholder 1 m3 træ op til 1 ton CO2. STEICO-isoleringsmaterialer fjerner denne CO2 fra atmosfæren over hele produktets levetid. Det er blevet beregnet, at isoleres et hus med Steico´s produkter, absorberes CO2 udslippet svarende til en lille bil som kører 50.000 km.

Alle STEICO-isoleringsmaterialer fremstilles uden tvivlsomme additiver. Således giver træfiberisoleringsmaterialer de bedste forudsætninger for et perfekt biologisk boligmiljø med det. Den fremragende kvalitet af STEICO-produkterne kontrolleres også regelmæssigt af uafhængige parter som f.eks Økotest, så du kan være sikker på, at STEICO produkter vil give dig gode og miljøvenlige egenskaber - ikke kun i dag men også i mange år

Både ved indkøb og produktion tænker STEICO på miljøet.
Træet til STEICO-produkter stammer fra ansvarligt skovbrug i henhold til de strenge regler fra FSC® (Forest Stewardship Council®) eller PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes).Derfor kan du være sikker på, at vores træ kommer fra skove, der forvaltes ansvarligt hvor også sociale krav tages i betragtning. 

På STEICOs fabrikker er miljøet beskyttet af lukkede vandcykluser eller miljøvenlig bortskaffelse. Takket være sit eget biomasse kraftværk i Czarnków og Casteljaloux har STEICO allerede sparet en stor del af fossile energikilder - der er i øjeblikket ved at blive bygget et lignende kraftværk på Czarna Woda.

Yderligere oplysninger om FSC®-certifikaterne fra STEICO-koncernen findes på:
www.fsc-info.org

PEFC-certificeringen fra STEICO-koncernen kan du læse om på:
 www.pefc.de

 

 

© 2019 STEICO SE