STEICOflex 036

STEICOflex 036

Download datablad som PDF

  • Lavest tilgængelige varmeledeevne på fleksible træfiber-isoleringsmåtter
  • Forbedret fiberstruktur, højere styrke, lav støvdannelse
  • Fleksibel og nem at tilpasse
  • Let at forarbejde og meget skånsom for huden
  • Gode isoleringsegenskaber vinter og sommer
  • Særlig diffusionsåben som beskytter konstruktionen
  • Giver et godt indeklima
  • Miljøvenligt og genanvendeligt

Anvendelsesområder
Fleksibel hulrumsisolering til tag-, væg-og loftskonstruktioner. 

Den nye dimension af træfiberisolering
Med den laveste termiske ledeevne, af alle kendte naturlige isoleringsmaterialer, åbner STEICOflex 036 helt nye muligheder for isolering - især energieffektive bygninger.

Naturlig isolering
STEICOflex 036 isoleringsmåtter består af naturlige træfibre og har derfor alle træets fordele. Således anbefales STEICOflex 036 som den perfekte løsning for alle, der ønsker en kombination af moderne teknologi, sundt indeklima og bæredygtige materialer. Det anvendte træ stammer fra skove, der er drevet bæredygtigt og er certificeret af uafhængige instanser efter retningslinier fra FSC® (Forest Stewardship Council®).

Bedre isolering mod kulden om vinteren
Lav varmeledningsevne betyder højere isoleringseffektivitet. Med en termisk ledningsevne på kun λD 0,036 [W/(m * K)] har STEICOflex 036 den laveste værdi af alle kendte naturlige isoleringsmaterialer. Dette giver særligt effektive isoleringsløsninger. Med STEICOflex 036 kan du realisere optimal termisk beskyttelse og skabe behagelig varme om vinteren.

STEICOflex 036 Dach

Varme og hedebeskyttelse
STEICOflex 036 har en lav varmeledeevne og en høj varmelagringsevne samt en densitet på 60 kg/m³. Med disse perfekte isoleringsegenskaber bidrager STEICOflex 036 til et køligt indeklima om sommeren og et behageligt varmt indeklima om vinteren.

Slanke konstruktioner mere effektiv renovering.
Forbedret varmeledningsevne kan betyde et afgørende „plus“ til fordel for en mindre tværsnitstykkelse af tag- eller vægpartiet.

STEICOflex Sanierung


Økologisk isolering, et sundt hjem
STEICOflex 036 er produceret af friske nåletræer uden brug af tvivlsomme additiver. De fleksible isoleringsplader er diffusionsåbne, så fugten kan komme ud. Desuden er træfibres fugtindholds kapacitet flere gange højere end de traditionelle isoleringsmaterialers, som sikrer konstruktionen mod fugtskader. Træfibrernes fugtighedsregulerende egenskaber giver et bedre indeklima. STEICOflex 036 er velegnet til personer med allergi.

Holdbare og sikre konstruktioner
Som alle STEICO-isoleringsmaterialer er STEICOflex 036 også særligt diffusionsåben.I tilfælde af fugt absorberer træfibrene fugten og forhindre dannelsen af kondens. Bygningen forbliver permanent tør og beskyttet.

Alle produkter vises hurtigt

Oder Kombination wählen

Vælg applikationsområde
Vælg produktgruppe
© 2020 STEICO SE